Fiendens återkomst

Till alla som frågat: vi lever.

Och vi är fortfarande i full färd med att sy ihop det som ska bli det andra numret av Fienden – ett nummer som kommit att bli mer vildvuxet, ambitiöst, och därmed tidskrävande att producera, än vi någonsin anat. Det kommer att ta dig till vindpinade brittiska kustbyar, till metropoler i öst, väst och mittemellan – och rakt in i några av de mest fascinerande hjärnor som kretsar kring spelkulturen idag.

Ett klargörande: givetvis kommer alla prenumeranter få sina fyra nummer. Och givetvis kommer det inte ta fyra år. Men angående framtida nummer vill vi inte säga mer än detta:

1. De kommer.
2. De kommer när de är klara.

Inom kort kommer ni få ta del av helt andra nyheter från Fiendens frontlinjer. Nyheter som vi vet kommer glädja många av er – eftersom det rör sig om något annat ni frågat om.

Håll ut.

MFH
Fienden

Författat den av Fienden | Fienden nummer två |

25 kommentarer till Fiendens återkomst

 1. Tack för det.

  Som jag har längtat.

  Nu fick jag åtminstone en andra andning.

  Tack.

 2. Härligt att höra! Tänkte så sent som igår att det var längesedan jag hörde något från Fienden, så det här var vältajmat.

  Sedan: MFH – Med FET hälsning? :)

 3. Niiiiice :)

 4. Tack för det.

  Som jag har längtat.

  Nu fick jag åtminstone en anledning att leva.
  Tack.

 5. Trodde väl inte att ni hade glömt oss. Men det har varit lite dåligt på uppdateringsfronten.
  Roligt att höra att ni kämpar på och jag väntar mer än gärna tills numret är klart :)

 6. Roligt att höra någonting från er igen, även om jag hade hoppats på nyheter i stil med ”Hej vänner! Vi är nu klara med andra numret och ska börja skicka ut det till prenumeranter så fort som möjligt!” och inte låta oss anta att det kommer ta minst ett kvartal till innan vi får se nästa nummer. Men, men. Bara det blir bra.

 7. På ett nummer blev ni min absoluta favorittidning som täcker/diskuterar/kritiserar spelindustrin. Så fort jag känner att jag har möjligheten (om någon eller några månader) så kommer jag att ge er en stödprenumeration, inget annat duger!

  Jag är kär i er tidning.

 8. Det får mer än gärna ta tid innan vi får tidningen så länge vi får höra lite från er, att ni lever och så.
  Hellre kvalité än kvantitet. Så 1 nummer om året är okej, även om jag gärna skulle få 1 nr i månaden.

 9. Vilka vänner ni har! Med sådana fiender behöver man inga vänner, eller hur är det man brukar säga?

 10. Har ni inget datum satt för nästa nummer?
  Ser fram emot nr 2 :)

 11. Tack för uppdateringen! Har kollat sidan varje vecka i hopp om information!

  MvH Lars Ohly

 12. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

 13. Ser fram emot nästa nummer, men för bövelen, rappa på nu.

  Fredrik Reinfeldt

 14. Hej! Kan man inte få ett mail när #2 kommer? Tycker första numret va så sjukt intressant och snyggt!

  Mvh /// André

 15. Helt glömt att kika in här på sistone (har ju inte haft så stora förhoppningar om nyheter, positiva eller överhuvudtaget), men när man nu väl gör det får man ju en rätt skön överraskning rätt i nyllet. Härligt! Ni lirar i en helt egen division, fortsätt med det.

 16. Någon ny information? Det väntas ivrigt.

 17. Ja hur är läget egentligen?

 18. Come on come on Fienden oh-la-la-la!!!

 19. Man kan ju undra lite vad det är som händer. Det väl gått ett år sedan vi fick förra numret.
  Tror faktiskt vi är några stycken som känner oss lite lurade.

 20. Livstecken plz? Det är några månader sen 18 dec… Jag tror att majoriteten som köpe nr 1 verkligen gillade den (jag prenumerar och köpte ett lösnummer som jag gav bort till en vän, som också gillade hårt). Vore inte svårt för Johan eller Albin (eller någon annan redaktör, om de finns nån mer…) att ge ytterligare en milestone/livstecken eller liknande… Som sagt: plz?

 21. Sätter upp de pengar jag betalat för stödprem. på det s.k. BLÅSKONTOT!!! Nu vet jag vem den verkliga Fienden är…

 22. Ursäkta vår tystnad. Vi har arbetat väldigt hårt med uppföljaren till Fienden nummer ett, och tror att ni, när ni har numret i er hand, kommer förstå varför det har tagit mer tid än beräknat.

  Vi försöker inte blåsa någon. Tvärtom, vi försöker ge er så mycket för pengarna som bara är möjligt. Alla prenumeranter kommer givetvis få sina fyra nummer, oberoende av hur lång tid det har tagit att göra dem.

 23. Hej jag har flyttat, och prenumererar.
  Skulle vilja fixa det men vet inte vart jag ska vända mig?

 24. Hulo?

  Vad händer?

 25. Hej. Har just läst lite i första nummeret utav Fienden som jag drog ner som PDF på er sida. Verkar helt klart vara en tidning värd ens tid. Dock så undrar jag dels som en resande människa, och dels av andra praktiska skäl ifall det skulle vara möjiligt att ordna med en PDF-prenumeration av tidningen i dessa digitalatider?

  Tror knappas att ni skulle ha något att förlora på det, då samlare får sin fysiska exklusiva utgåva, medans digitala prenumeranter kan njuta av ert skrivande samt att ni kan sälja större upplagor. Skulle även kunna göra så att den digitala utgåvan alltid kommer ut senare så att ni i vis mån kan säkerställa er försäljning mot eventuellt piratande och liknande.

  Ha det gött!
  // Micke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>