Sålunda talade Fienden

En kulturtidskrift för alla och ingen.

Författat den av Fienden | Fienden i media, Om Fienden |

19 kommentarer till Sålunda talade Fienden

 1. Välkommen till världen. Jag hejar på er helhjärtat. Har redan beställt er, på förhand fantastiska, tidsskrift.

  I approve of this.

 2. Awesome satsning! Och lycka till. Ser fram emot att läsa det första numret.

 3. Verkar lovande. Att hemsidan ser ut att vara för nåt överpretentiöst indieelektropopband gör bara allt ännu bättre. Ska hålla utkik på Pressbyråerna.

 4. Detta kommer bli väldigt intressant.

 5. Jag tecknade just en stödprenumeration, då era ambitioner faller mig i smaken. Nu hoppas jag bara att tidningen blir så intressant som ni får det att låta som. Tack, och lycka till!

 6. Ni missade en fläck! Men jag får väl helt enkelt ta mig till en Pressbyrå nära.

  Lycka till!

 7. Tack så mycket, alla!

  PimPim: Jaså! Vilken fläck?

 8. Johan: Sveriges metropol på Öland förstås!
  Men brevbäraren tar sig som tur är hit också :)

 9. Ha, skit också. Jag ska se vad jag kan göra åt detta! Öland är ett av de bästa landen, är nämligen min åsikt. Men ja, brevbärarutskicket är nog bäst för alla inblandade.

 10. Tidningen låter awesome! Kommer ni skapa en sida på Facebook där man bland annat kan se när nästa nummer kommer till Pressbyråer runt om i landet? Är det bara TV-spel ni kommer skriva om eller kommer det handla om dataspel också? När kommer första numret ut?

 11. Hej och tack! Ja, vi kommer att starta en facebooksida, och vi kommer att uppdatera den här bloggen med ny information regelbundet. Och ja, vi skriver om alla former av spel.

 12. Gud är död, leve Fienden!

  Men. När kommer första numret egentligen? Jag tänkte ta mig en prenumeration, men med en veckas frakt, några veckors betalningstid på fakturan, och ytterligare några veckor till nästa studielån, känner jag mig antingen hoppfull eller stekt.

  Mvh / En sällsynt grobian

 13. Amen, Visby? Visby, då?

  Hur kan ni INTE sälja er tidning i orten med Sveries äldsta spelutbildning?

 14. @Johan: Aja, ta det lugnt; så vitt jag kan avgöra säljs tidningen i Ronneby, som ju är helt irrelevant, men inte i Tornedalens huvudmetropol Pajala! Skandal är inte ens förnamnet – snart framkommer att redaktionen för Fienden fejkade månlandningen enkom för att få tillfälle att träna på Kennedy, innan de sköt Palme och satte Christer i klister.

 15. Sibillsibili: Ah, referensen! Första numret kommer, om ingenting oförutsett händer, i slutet av April.

  Namne samt andra: Vi säljer tidningen i Pressbyråer med extra stort utbud. Men gå gärna till Pressbryån i Visby/Pajala och säg till dem att ta in den fientliga tidningen Fienden genast. Kanske blir det ett resultat. Annars går det, som sagt, lika bra (bättre) att beställa direkt av oss.

 16. Namne: Det finns väldigt få tåg på Gotland, och därför väldigt få Pressbyråer. Men ett köp kan det nog se till att bli, via hemsidan :)

 17. Jag ska tvinga alla jag känner att skaffa sig en prenumeration.

 18. I think that to receive the business loans from creditors you must present a good reason. However, one time I have got a bank loan, just because I wanted to buy a house.

 19. bra borjan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>